Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg583g309kcal8.2g66.5g1.2g0g
Atria kevyt jauheliha233g397kcal44.3g0g23.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g146g175kcal5g5.2g14.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl117g99kcal1.6g5.1g8.2g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g1960kcal118.2g153.6g94.6g0g
Valittu annoskoko1085g980kcal59.1g76.8g47.3g0g
Annoskoko puolitettuna543g490kcal29.6g38.4g23.7g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643