Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Maitojauhe rasvaton 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)1.6g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaattimurska 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1.2g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g40kcal2.2g3g2g0.2g
Valittu annoskoko11g20kcal1.1g1.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g181kcal10g13.6g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253