Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli, paistettu 1.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Pekoni, paistettu 2.7g14kcal0.5g0g1.4g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g0.9g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g63kcal1.6g0.4g6.4g0g
Valittu annoskoko11g32kcal0.8g0.2g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.4g0.1g1.6g0g
Arvot/100g100g280kcal7.1g1.8g28.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776