Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska6.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g1.2g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1.4g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Spagetti 1g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g26kcal1.4g2g1.2g0g
Valittu annoskoko12g13kcal0.7g1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g111kcal6.1g8.7g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304