Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 58g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Canderel makeutusjauhe1.7g6.7kcal0.1g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.7g6.5kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl35g119kcal0.7g1g12.2g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g14g71kcal1g4.5g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g578kcal18.6g17g47.8g1g
Valittu annoskoko111g289kcal9.3g8.5g23.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g144kcal4.7g4.3g12g0.3g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198580