Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 14g77kcal0.1g0.1g8.6g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi pakastettu33g10kcal0.2g1.8g0g0.5g
Fariinisokeri4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g541kcal9.6g72.8g22.4g2.2g
Valittu annoskoko117g271kcal4.8g36.4g11.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna59g135kcal2.4g18.2g5.6g0.6g
Arvot/100g100g231kcal4.1g31g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875