Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g19g45kcal2.1g0.6g3.7g0g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g14g6.2kcal0.3g1.1g0g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g14g3.8kcal0.1g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g19g3.7kcal0.2g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g136kcal5.4g6.2g9.2g0.8g
Valittu annoskoko118g68kcal2.7g3.1g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna59g34kcal1.4g1.6g2.3g0.2g
Arvot/100g100g58kcal2.3g2.6g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577