Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 2.9g3.1kcal0.7g0g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Oliivi1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.2g1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g28kcal2.8g0.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko12g14kcal1.4g0.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g112kcal11.4g2.4g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449