Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g13g76kcal2.9g2.6g6.6g0g
Leseseos (3 viljan)3.8g10kcal0.6g1.3g0.2g1.1g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Valkuainen (100g)4.4g1.8kcal0.4g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 44g85kcal8.2g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g16g46kcal0.4g0.6g4.6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper7.7g22kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g603kcal32.4g10.4g49g2.6g
Valittu annoskoko120g301kcal16.2g5.2g24.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g151kcal8.1g2.6g12.3g0.7g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179