Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)18g2.7kcal0.4g0.2g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g298kcal11.4g6.6g25.4g0.4g
Valittu annoskoko124g149kcal5.7g3.3g12.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna62g75kcal2.9g1.7g6.4g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.7g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678