Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)0.6g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g11kcal0.2g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g6kcal0.1g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal0.8g3.8g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704