Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy4.2g23kcal0.3g1.4g1.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.8g11kcal0.4g0.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g97kcal3g3g8.2g0g
Valittu annoskoko13g48kcal1.5g1.5g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g24kcal0.8g0.8g2.1g0g
Arvot/100g100g369kcal11.5g11.5g31.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478