Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.4g0.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Smetana, Valio, hyla0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipulikuutiot rainbow0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g54kcal4g0.2g4.2g1g
Valittu annoskoko13g27kcal2g0.1g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1g0.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g205kcal15.3g0.8g16g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761