Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 4.4g12kcal0.7g1.1g0.2g1.7g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki22g12kcal1.9g1.1g0g0g
Tonnikala vedessä 33g34kcal7.4g0g0.5g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g11g12kcal2g0.2g0.3g0g
Oliivi11g12kcal0.2g0.5g1.2g0.5g
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.2g11kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Soijakastike 4.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g308kcal31g9.8g14.8g7g
Valittu annoskoko136g154kcal15.5g4.9g7.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna68g77kcal7.8g2.5g3.7g1.8g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.6g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449