Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg73g39kcal1g8.3g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha29g50kcal5.5g0g2.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g18g22kcal0.6g0.7g1.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g12kcal0.2g0.6g1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g245kcal14.6g19.2g11.6g0g
Valittu annoskoko136g123kcal7.3g9.6g5.8g0g
Annoskoko puolitettuna68g61kcal3.7g4.8g2.9g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643