Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g13g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Herne 13g8.6kcal0.6g1.2g0.1g0.4g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g25g19kcal1g3.1g0.2g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g69kcal3.6g10.8g0.6g2.2g
Valittu annoskoko136g35kcal1.8g5.4g0.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna68g17kcal0.9g2.7g0.2g0.6g
Arvot/100g100g25kcal1.3g4g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436