Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g4.5g5.9kcal0.7g0g0.3g0g
Maustekurkku2.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 2.6g7.7kcal0g0.2g0.8g0g
Kananmuna, keitetty 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g33kcal1.8g0.8g2.6g0g
Valittu annoskoko14g17kcal0.9g0.4g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g117kcal6.3g2.8g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780