Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka3.5g13kcal0.8g0g1.1g0g
Cashewpähkinä 1.4g8.1kcal0.3g0.3g0.7g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 3.5g2.6kcal0g0.5g0g0g
Fariinisokeri0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Päärynä kuorittu 3.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g67kcal2.2g3.6g4.8g0.2g
Valittu annoskoko15g34kcal1.1g1.8g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal0.6g0.9g1.2g0.1g
Arvot/100g100g229kcal7.5g12.2g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597