Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g422g2161kcal37.6g123.2g168.8g24.9g
Voi, 1 tl, 5 g298g2175kcal3g3g238.3g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton37g119kcal8.6g3.9g7.7g0g
Kananmuna kuoreton 298g425kcal37.2g0.9g30.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl372g1266kcal7.4g11.2g130.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g50kcal0g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g12392kcal187.6g309g1151.2g49.8g
Valittu annoskoko1440g6196kcal93.8g154.5g575.6g24.9g
Annoskoko puolitettuna720g3098kcal46.9g77.3g287.8g12.5g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347