Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Ranskankerma Valio2g5.5kcal0g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1.6g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Pekoni Pirkka1.8g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g54kcal3.8g0.6g4g0g
Valittu annoskoko15g27kcal1.9g0.3g2g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal1g0.2g1g0g
Arvot/100g100g178kcal12.5g2g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161