Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper2.1g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 2.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g3.5g7.3kcal0.1g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g31kcal0.8g2.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko15g15kcal0.4g1.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.2g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g102kcal2.6g8.6g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492