Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g3.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Siirappi, tumma2.1g6.6kcal0g1.5g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g6.2g22kcal0.2g5g0.1g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g105kcal0.6g17.2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko16g52kcal0.3g8.6g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g26kcal0.2g4.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g336kcal1.9g55.1g11.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349