Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee7g8.4kcal1.5g0.2g0.4g0g
Paprika keltainen, annos 40g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore3.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g25kcal3g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko16g13kcal1.5g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.8g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal9.6g7.1g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120