Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 3.1g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Kieli naudan 3.1g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g39kcal2.4g2.6g2g0.2g
Valittu annoskoko16g20kcal1.2g1.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.6g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g125kcal7.6g8.3g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641