Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)8.8g10kcal2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto1.5g5kcal0.3g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g47kcal4.8g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko16g23kcal2.4g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1.2g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g146kcal15g1.3g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666