Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow99g20kcal3g2g0g2.5g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä11g20kcal0.3g1.3g1.5g0g
Vuohenjuusto President22g57kcal4.2g0.1g4.4g0g
Valkoviini kuiva 22g15kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g262kcal15.2g7g16.2g5g
Valittu annoskoko156g131kcal7.6g3.5g8.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g66kcal3.8g1.8g4.1g1.3g
Arvot/100g100g84kcal4.9g2.2g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744