Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)28g36kcal5g0.6g1.7g0g
Keräkaali, 100g69g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g5.9g20kcal0.4g4.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Siirappi 4.2g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g175kcal12.6g22.4g3.6g3.4g
Valittu annoskoko156g88kcal6.3g11.2g1.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g44kcal3.2g5.6g0.9g0.9g
Arvot/100g100g56kcal4g7.2g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201