Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 26g229kcal0g0g25.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.1kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.2g19kcal1g0.6g1.1g1.6g
Aprikoosihillo (Rainbow)21g41kcal0.2g10.3g0.2g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g32g172kcal2.5g10g13.6g0g
Sokeri 22g89kcal0g22g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1308kcal17.8g112.6g87.6g4.4g
Valittu annoskoko156g654kcal8.9g56.3g43.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g327kcal4.5g28.2g21.9g1.1g
Arvot/100g100g419kcal5.7g36g28g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151381