Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys19g25kcal3.8g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi79g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pakaste vihanneksia39g16kcal1.2g2.2g0.4g1.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto16g44kcal3g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g199kcal16.6g6.8g12g2.6g
Valittu annoskoko156g100kcal8.3g3.4g6g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal4.2g1.7g3g0.7g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.2g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298