Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus42g30kcal6.8g0g0.1g0g
Purjosipuli 26g5.8kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Tilli, tuore 3.2g1kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)85g28kcal0.6g5.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g129kcal16g12.2g1.2g1.2g
Valittu annoskoko156g64kcal8g6.1g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal4g3.1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480