Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g46g235kcal4.1g13.4g18.3g2.7g
Voi, 1 tl, 5 g32g236kcal0.3g0.3g25.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton4g13kcal0.9g0.4g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl40g137kcal0.8g1.2g14.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1345kcal20.2g33.4g124.8g5.4g
Valittu annoskoko156g672kcal10.1g16.7g62.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g336kcal5.1g8.4g31.2g1.4g
Arvot/100g100g431kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347