Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 87g37kcal8.5g0.3g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 57g75kcal4.8g10g1.1g2.8g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.5g1.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g285kcal26.8g21.4g8.4g5.8g
Valittu annoskoko156g143kcal13.4g10.7g4.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g71kcal6.7g5.4g2.1g1.5g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698