Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 17g120kcal0.2g0.1g13.4g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.7g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g18g0.3g0.9g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g31g16kcal0.3g3.7g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g45kcal0.3g0.4g4.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g33g21kcal3.6g1.4g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.3g3.4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl15g19kcal1.9g0g1.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 2.1g8kcal0.1g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g748kcal18.8g76.8g40.4g1.8g
Valittu annoskoko156g374kcal9.4g38.4g20.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g187kcal4.7g19.2g10.1g0.5g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g12.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508