Mahnun kanakeitto

1. Paista kanat öljyssä kattilan pohjalla.

2. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot.

3. Kun vesi on alkamassa kiehua, lisää perunasipulisekoitus.

Anna lämmetä ja lisää sulatejuusto.

4. Kun juusto on sulanut, ruoka on valmista.

Itse annan keiton porista ~40 minuuttia, jolloin perunat ja sipulit hajoavat keittoon ja keitto on pehmeätä.

Mausta mielesi mukaan timjamilla, kurkumalla ja curryllä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3630 grammaa

Kukkoruusti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria34g50kcal5.5g0.9g2.5g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Apetit peruna-sipuli-sekoitus 500 g43g29kcal0.7g6.4g0g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g17g28kcal3.1g0g1.7g0g
Oliiviöljy 0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g225kcal18.8g14.8g9.6g0g
Valittu annoskoko156g112kcal9.4g7.4g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal4.7g3.7g2.4g0g
Arvot/100g100g72kcal6g4.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232984