Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha51g84kcal9.6g0g5.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.9g6.6kcal0.4g1.1g0g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 15g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 15g4.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 6.3g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 13g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g234kcal22.8g8.8g11g2.6g
Valittu annoskoko156g117kcal11.4g4.4g5.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal5.7g2.2g2.8g0.7g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.8g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437