Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton96g104kcal21.7g0g1.7g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g21g26kcal1g0.6g2.2g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g8.6g50kcal2.5g1g3.9g0.7g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria8.6g18kcal0g4.5g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.6g0.6kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g48kcal0.3g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g529kcal51.6g14.2g29.2g1.6g
Valittu annoskoko156g265kcal25.8g7.1g14.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g132kcal12.9g3.6g7.3g0.4g
Arvot/100g100g169kcal16.5g4.5g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756