Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki78g44kcal6.7g3.9g0.2g0g
Hermesetas -neste1.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g416kcal30.6g43g13.2g1.4g
Valittu annoskoko156g208kcal15.3g21.5g6.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g104kcal7.7g10.8g3.3g0.4g
Arvot/100g100g133kcal9.8g13.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517