Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)30g219kcal0.2g0.2g24.3g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal4.9g34g0.6g1.7g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.1g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.4kcal0.3g0.2g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1210kcal17.8g154.8g56g4.2g
Valittu annoskoko156g605kcal8.9g77.4g28g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g303kcal4.5g38.7g14g1.1g
Arvot/100g100g387kcal5.7g49.5g17.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925