Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g66g478kcal0.7g0.7g52.4g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.6g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g200kcal5.9g40.8g0.7g2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)10g22kcal0g5.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1575kcal13.4g136.8g106.2g4.4g
Valittu annoskoko156g787kcal6.7g68.4g53.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g394kcal3.4g34.2g26.6g1.1g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.8g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591