Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g41g24kcal0.6g5.3g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 8.1g6.6kcal0.1g1.4g0g0.2g
Palsternakka 4.1g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas4.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Vesi81g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g106kcal3.4g16.8g2.2g2.4g
Valittu annoskoko156g53kcal1.7g8.4g1.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g26kcal0.9g4.2g0.6g0.6g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323097