Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty57g39kcal0.9g8.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Palsternakka 32g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu7.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g202kcal5.2g32.2g4.6g5.4g
Valittu annoskoko156g101kcal2.6g16.1g2.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal1.3g8.1g1.2g1.4g
Arvot/100g100g65kcal1.7g10.3g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641