Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g67g87kcal0.7g0.7g0.7g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g4g15kcal0g3.7g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g277kcal2.6g16g5.6g2.2g
Valittu annoskoko156g138kcal1.3g8g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal0.7g4g1.4g0.6g
Arvot/100g100g89kcal0.8g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026