Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g56g20kcal0.9g3.8g0.1g0.8g
Tomaattimehu Valio37g7.4kcal0.4g1.5g0g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)15g13kcal0.1g0.5g1g0g
Katkarapu 20g14kcal2.9g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g21g20kcal1.7g3g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g161kcal12.4g18.6g3.8g5.2g
Valittu annoskoko156g81kcal6.2g9.3g1.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g40kcal3.1g4.7g1g1.3g
Arvot/100g100g52kcal4g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378