Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika punainen 46g13kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Lehtikaali 29g11kcal1g1.2g0.2g0.6g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g46g124kcal8.2g0.9g9.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g310kcal19.8g10.8g20g3.8g
Valittu annoskoko156g155kcal9.9g5.4g10g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal5g2.7g5g1g
Arvot/100g100g99kcal6.3g3.5g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230