Kalakeitto Thain tapaan

Kiehauta vesi ja mausteet.

Suikaloi vihannekset ja lohi ohuiksi.

Lisää kaali ja pilkottu sipuli kiehuvaan liemeen ja vähennä lieden lämpöä siten ettei liemi kiehu.

Anna kypsyä 5 minuuttia, lisää sitten siitakesienet, lohi ja nuudelit.

Anna hautua 5 minuuttia.

Tarkista maku ja nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 579 grammaa

Lindssa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tom yam tahna (Sipce up)4.5g13kcal0.1g1.1g0.9g0g
Kaali, valkokaali14g2.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Siitakesieni, luomu, pirkka9g3.2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Lohifilee27g53kcal5g0g3.6g0g
Sipuli, tuore4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Riisinuudeli Aroi (punnittu kuivana)6.8g24kcal0.5g5.7g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g200kcal12.2g15.8g9.4g1.4g
Valittu annoskoko156g100kcal6.1g7.9g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal3.1g4g2.4g0.4g
Arvot/100g100g64kcal3.9g5.1g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93258