Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)4.7g3.7kcal0.8g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaatti 1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g19kcal1.8g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko16g10kcal0.9g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5.5g3.1g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97239