Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow11g2.1kcal0.3g0.2g0g0.3g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä1.2g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Vuohenjuusto President2.3g6kcal0.4g0g0.5g0g
Valkoviini kuiva 2.3g1.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g28kcal1.4g0.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko17g14kcal0.7g0.3g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.4g0.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g84kcal4.2g1.8g5.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744