Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)3.7g9kcal0.7g0g0.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.3g3kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g29kcal1.8g1g2g0.6g
Valittu annoskoko17g15kcal0.9g0.5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g86kcal5.4g3g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996