Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g47g31kcal0.8g5.6g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g19g19kcal3.6g0g0.4g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g6.3g10kcal0.2g0.4g0.9g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.6g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g162kcal11.2g15.2g5g0g
Valittu annoskoko166g81kcal5.6g7.6g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna83g41kcal2.8g3.8g1.3g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653