Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 199g1759kcal0g0g198.9g0g
Pellavansiemenöljy398g3581kcal0g0g397.9g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g199g159kcal0g0g17.9g0g
Viinietikka 884g183kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g11365kcal0g8.8g1229.4g0g
Valittu annoskoko1680g5682kcal0g4.4g614.7g0g
Annoskoko puolitettuna840g2841kcal0g2.2g307.4g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233